در صنعت همواره از ابراز و وسایل گوناگونی برای تولیدات مختلف استفاده می شود. میکسر پلی اتیلن را می توان یکی از ابزارهای پر کاربرد در کسب و کارها و صنایع کوچک معرفی کرد.

بسته به تولیدات ساده یا پیچیده ای که هر کسب و کار کوچکی در دل خود دارد و هر کدام از محصولات که مبتنی بر فرآیندی خاص ساخته می شوند، باید از وسیله کارآمدی استفاده کرد.

در توضیح و شناخت میکسرهای صنعتی در حوزه کارهای کوچک و نوپا، به طور کلی دو نوع میکسر وجود دارد: میکسرهای استیل و میکسرهای پلی اتیلن.

در این بخش ما به شناخت و کاربرد میکسرها، از نوع پلی اتیلنی می پردازیم. برای اینکه بتوانید در آغاز کسب و کار خود، از شرایط دقیق تری اطلاع داشته باشید، همراه باشید.

میکسر پلی اتیلن چیست؟

میکسرهای پلی اتیلنی، نوعی دستگاه مخلوط کننده مواد اولیه هستند که در حقیقت چون بدنه اصلی آنها از جنس پلی اتیلن ساخته شده است، به این نام شناخته می شوند.

در واقع میکسر پلی اتیلن، به میکسری گفته می شود که مقابل مخزن های استیل، مخزن آن از جنس پلی اتیلن ساخته شده باشد.

جزییات کلی میکسرهای پلی اتیلن شامل موارد زیر است:

  • مخزن مخروطی پلیمری
  • شفت
  • شاسی نگهدارنده
  • پروانه ها
  • موتور گیبرکسی
  • تابلو برق
  • و سایر تجهیزات جانبی و سفارشی

باید بدانید که قطعات استفاده شده در دستگاهی به نام میکسر، بر اساس موارد خاصی انتخاب می شود. به طور مثال مخزن پلیمری بر اساس نسبت مواد و سیالات باید انتخاب شود.

به طور دقیق تر، اگر مخزن برای مواد اولیه همچون اسیدها باشد، باید تک لایه در نظر گرفته شود.

در حالت کلی، مخازن میکسر پلی اتیلن، در سه نوع تک لایه، دو لایه و چهار لایه، قابل تولید و ارائه در بازار هستند. شاسی نگهدارنده نیز به عنوان یک ابزار برای بازدید دریچه اصلی، از جنس پروفیل در میکسرها ساخته می شود و در رابطه با شفت نیز باید آن را بر اساس کاربری از جنس پلی اتیلن یا استیل ساخت.

از اجزای مهم میکسر پلی اتیلن باید به موتور گیربکس آن اشاره کرده که لازم است از جنس ضد جرقه و ضد آتش سوزی ساخته شود.

حجم مخازن میکسرهای پلی اتیلن با توجه به میزان نیاز مصرف کننده صنعتی و با توجه به فرآیندی که قرار است صورت بگیرد، به شرح زیر است:

  • مخازن 250 لیتری
  • مخازن 500 لیتری
  • مخازن 1000 لیتری
  • مخازن 2000 لیتری
  • مخازن 3000 لیتری
  • مخازن 5000 لیتری
  • مخازن 10 هزار لیتر

باید بدانید که در کابردهای عمومی، حجم 250 لیتری بیشترین استفاده را دارد. در ادامه به کاربری های اساسی میکسرهای پلی اتیلن خواهیم پرداخت.

کابرد میکسرهای پلی اتیلن

به طور کلی میکسرهای پلی اتیلنی در مقایسه با میکسرهای استیل، هزینه کمتری برای مصرف کننده به همراه دارند.

در واقع اکثر کاربری های مرتبط با میکسر استیل را می توان برای میکسر پلی اتیلن نیز در نظر گرفت. با این حساب، میکسرهای پلی اتیلنی، جایگزین میکسر استیل هستند.

کارگاه های ساخت مواد شوینده، ساخت مواد آتش زا، کارگاه های ساخت اسید وکارگاه ساخت مواد شیمیایی از میکسرهای پلی اتیلنی برای تولید محصولات خود استفاده می کنند. همچنین این میکسرها در صنایع غذایی و دارویی می توانند کاربردهای ویژه ای را از خود نشان دهند.

فرمانتور الکل نیز یکی از کاربردهای خاص در استفاده از میکسر پلی اتیلن محسوب می شود.

در حقیقت سبک بودن این میکسرها در مقایسه با سایر میکسرهای موجود، سبب شده است که در مسئله جابجایی، فشارهای زیادی را در مراحل اولیه استفاده، ایجاد نکند.

معایبی که در مقایسه با سایر میکسرهای موجود در عرصه صنعت می توان به میکسرهای پلی اتیلنی نسبت دارد، شامل موارد زیر است:

  • بو گرفتن در اثر استفاده برای فرآیندهای غذایی و آّب
  • مقاومت پایین و کم در مقابل دماهای بسیار بالا

هر کدام از این معایب می تواند بر اساس شیوه استفاده مصرف کننده، دارای شدت کم یا زیاد شود.

و در آخر..

اگر در کسب و کار و صنعت نوپای خود، به دنبال ابزار ارزان قیمت در حوزه مخلوط کردن مواد اولیه می گردید، مخزن میکسر پلی اتیلن گزینه ای کاملا مناسب است.

تفاوت اساسی میکسرهای پلی اتیلنی در مقایسه با سایر نمونه های فلزی را در وهله اول باید در رابطه با قیمت آن دانست. در حقیقت میکسرهای پلی اتیلنی هم قیمت به صرفه تری دارند و هم به نسبت میکسرهای استیل، ضمانت بازاری بیشتری را برای خود خریده اند.

در رابطه با کاربری مخازن پلی اتیلنی نیز باید بدانید که اکثر کاربری های این دستگاه مشابه با سایر جنس های موجود در صنعت و بازار است. در واقع بهترین روش انتخاب را باید بر اساس فرآیند و تولیدات خود در بگیرید. به طور مثال میکسر استیل شاید در مقابل دماهای بالا، مقاومت خوبی نشان دهد اما در صورت خرابی، هزینه گزافی خواهد داشت. در رابطه با مخزن پلی اتیلنی نیز با اینکه مقاومت بالایی نسبت به دماهای بالا وجود ندارد، اما در صورتی خرابی های جزئی، هزینه های گزافی را نمی طلبد.

امتیاز دهید